Hoe kan ik controleren of een lounge geopend is tijdens de reisbeperkingen wegens Covid-19?

Controleer onze Priority Pass-app of gebruik de zoekfunctie voor lounges op onze website om de lounge te vinden.

Alle lounges die gesloten zijn in verband met reisbeperkingen door Covid-19 hebben een update onder openingstijden: 'In verband met de reisbeperkingen in dit gebied is deze lounge tijdelijk gesloten.'