Waarom moet ik activeren als ik als ik al lid ben geworden?

Aanmelden is de laatste stap om te zorgen dat u toegang heeft tot alle voordelen van uw Priority Pass-lidmaatschap die beschikbaar zijn op onze digitale platforms, zoals de digitale ledenkaart, aanbiedingen, kortingen en lounge-alternatieven.

Voor leden die direct bij ons kopen:

U kunt uw online account activeren via onze website of mobiele app met behulp van uw lidmaatschapsnummer en bevestigingscode.

Voor leden die de voordelen ontvangen via hun bank/kaartstrekker: De precieze informatie die u nodig heeft, wordt is afhankelijk van het Priority Pass-programma waar u deel van uitmaakt. Op onze registratiepagina’s wordt dit duidelijk stap voor stap uitgelegd dus hoeft u zich geen zorgen te maken. Meeste banken/kaartverstrekkers bieden u een unieke URL om uw aanmelding bij ons af te ronden.