Waarom heb ik een bevestigingscode nodig om te registreren?

Uw unieke bevestigingscode wordt geleverd in uw welkomst- of hernieuwingspakket als u zich nog niet heeft aangemeld voor uw online account. Dit viercijferige nummer kan slechts eenmaal worden gebruikt om uw online account aan te maken en uw gebruikersnaam en wachtwoord in te stellen voor toekomstig gebruik.

Als u de bevestigingscode kwijt bent of niet ontvangen hebt, klikt u op 'Weet u uw Web PIN niet' en beantwoordt u de veiligheidsvragen.