Waar kan ik mijn digitale ledenkaart vinden?

Als een digitale ledenkaart onderdeel is van uw lidmaatschapsplan, vindt u dit in de Priority Pass-app onder 'Kaart' of op de website onder 'Mijn Priority Pass'.

Voor eenvoudige toegang kunt u uw digitale ledenkaart toevoegen aan uw Apple Wallet of het opslaan als afbeelding.

Als u geen smartphone hebt, kunt u de volgende keer dat u een lounge binnengaat uw fysieke Priority Pass-lidmaatschapskaart of een geprinte kopie van uw digitale ledenkaart gebruiken."