Hoe kan ik mijn betaalkaart updaten?

Log In op uw Priority Pass-account. Klik op de tab 'Mijn gegevens' en scroll naar beneden naar 'Betaalgegevens'. Voer daar uw nieuwe gegevens in en klik op opslaan. U kunt door uw betaalkaartverstrekker worden gevraagd een verificatie in twee delen af te ronden.

Er kan u ook worden gevraagd uw betaalkaartgegevens bij te werken bij de volgende keer dat u inlogt.