Wat is de definitie van 'gast' op het scherm van het apparaat?

Gast' verwijst naar elke persoon die het lid vergezelt. Bij binnenkomst in de lounge moet op het scherm het aantal gasten staan dat u meebrengt. Zorg ervoor dat u op dat moment het juiste aantal gasten bevestigt bij de loungemedewerker, omdat de kosten kunnen verschillen. Als uw gast een eigen Priority Pass-lidmaatschap heeft, zorg dan dat hij/zij dit apart toont, zodat u niet hoeft te betalen voor het feit dat die persoon te gast is.