Waarom werd ik geweigerd bij een lounge?

Het kan zijn dat u geweigerd werd bij een lounge in verband met een probleem met een betaling van uw betaalkaart die verbonden is aan uw Priority Pass-lidmaatschap. Wij adviseren u uw betaalkaartgegevens opnieuw in te voeren of bij te werken door in te loggen op de Priority Pass-app of website. U wordt door de verificatie van uw kaartverstrekker begeleid zodat problemen bij de ingang met betrekking tot uw betaalkaart worden voorkomen.

Als uw betaalkaart wordt geweigerd, kunt u controleren op de internationale transactie-instellingen, de 'card-not-present'-transactielimieten (CNP) en voldoende saldo binnen uw bank-app of contact opnemen met uw kaartverstrekker. En als u openstaande betalingen heeft met betrekking tot uw lidmaatschap, wordt u de toegang tot een lounge geweigerd. Om de openstaande betalingen te regelen, kunt u contact opnemen met het lidmaatschapsservicesteam.

Als de problemen blijven bestaan, kunt u contact opnemen met uw kaartverstrekker of Priority Pass-lidmaatschapsservices onder vermelding van de foutmelding op het scherm van het apparaat.